Pozantı’da Asfalt Çalışmaları 21 Mahalle de Devam Ediyor
Gökbez Ahmet Oğuz Akal İlkokulu’ndan “Yaren Leylek” Başarısı

Niğde – Pozantı Otoyolu’nda seyreden bir otomobil, karayolları aracına arkadan çarptı. Kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Niğde – Pozantı Otoyolu’nun Başmakçı mevkiinde meydana gelen kazada, 21 AGF 368 plakalı otomobil ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait 38 ANB 714 plakalı kamyonet çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan 4 kişi ile yol kenarında çalışma yapan 2 karayolu personeli yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, 2 yaralının da durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle otoyolda bir süre trafik kontrollü olarak sağlanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.