Arıtma Tesisi Kurulma Çalışmaları Devam Ediyor
Pozantı’da Yağış Nedeniyle Kapanan Yol Yeniden Ulaşıma Açıldı

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından kurum hizmetlerinden faydalanan aileler ve çocuklar ile Belemedik Tabiat Parkında dijital detoks kampı gerçekleştirildi.
Pozantı Belediyesinin ev sahipliğinde “Ekrandan Uzak Doğaya Yakın” sloganı ile Belemedik Tabiat Parkında kurulan kamp alanında; akıllı telefonlar, bilgisayarlar ve sosyal medya gibi dijital cihazların kullanımı belirli bir süreliğine gönüllü olarak bırakıldı.
Kamp alanına ziyaret gelen Pozantı Kaymakamı Sıtkı Özmen’e, İlçe Jandarma Komutanlığına, İtfaiye Müdürlüğü temsilcileri ile Pozantı Belediyesi temsilcilerine Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa tarafından etkinliğin amacı ve süreç hakkında bilgi verildi.
Çocukların gelişimini destekleyecek her türlü faaliyetlerin öneminden bahseden Pozantı Kaymakamı Sıtkı Özmen, etkinlik alanında çocuklar ile vakit geçirdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması ile çocuklarda milli birlik ve beraberlik duygularını yaşamaları hedeflendi.
Bir gün boyunca çocuklar ve aileleri ekrana maruz kalmayarak doğanın ve eğlencenin tadını çıkardılar.
Belemedik Tabiat Parkındaki doğanın içerisinde gerçekleştirilen söz konusu dijital detoks kampında;
Geleneksel oyunlar ( halat çekme, çuval yarışı, futbol ve voleybol), Zeka oyunları atölyesi, Sanat atölyesi, Okçuluk, Beyin fırtınası akıl oyunları, Orman Yangınları farkındalık etkinliği, Sabah sporu faaliyetleri ile çocuklar ile ailelerin verimli vakit geçirmeleri hedeflendi.