AYLIK İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Pozantı Kaymakamlığı başkanlığında Hamidiye Mahallesinde istişare toplantısı düzenlendi.

Pozantı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Özkan, Emniyet Müdürü Umut Karaöz, Milli Eğitim Müdürü İsmail Bayar, Orman İşletme Müdürü Aytaç Savaş Salan ve tüm mahalle muhtarları katıldı.

Hamidiye Mahallesinin yapımı tamamlanan çok amaçlı salonda yapılan istişare toplantısında toplantı öncesi bu çok amaçlı salonunda açılışı yapıldı. Pozantı’nın sorunlarının masaya yatırıldığı toplantı’da sorunlara çözüm yolları arandı. Yaz ayının gelmesiyle Akçatekir Yaylasına gelen Çukurovalıların yaz ayı sonunda mutlu bir şekilde Pozantı’dan ayrılması için gereken gayretin gösterilmesi için Belediye Çalışmalarının daha ön planda olması gerektiği söylendi.

Mahalle Muhtarları kendi mahalle sınırlarındaki sorunları anlattı. Pozantı içerisindeki yol çalışmaları ve bozuk yolların dile getirildiği toplantı sonrasında Hamidiye ve Dağdibi mahallesinde yaşayan vatandaşlar ziyaret edilerek hasbihal edildi.

Yapılan bu istişare toplantılarının önümüzdeki aylarda da aynı katılımla farklı mahallelerde yapılacağı bilgisi verildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*