Pozantı Emniyetinden Bayram Temizliği

19.03.2026 - Perşembe 22:48


Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesi gerçekleştirdikleri kapsamlı operasyonlarla ilçede huzur ve güvenliği sağlamak adına önemli bir başarıya imza attı.
Firari ve Aranan Şahıslar Yakalandı

Yaklaşık bir aydır firari durumda olan ve hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.D. isimli şahıs, yapılan titiz çalışmalar sonucunda yakalandı. Bununla birlikte çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs da gözaltına alındı.

Uyuşturucu Operasyonu
Ekiplerin yaptığı aramalarda:

– Şeffaf poşet içerisinde 6 gram Kannobinoid (Uç),
– Beyaz kareli kağıda sarılı 9 gram Esrar (Skunk),
– Şeffaf kareli kağıda sarılı 15 gram Metanfetamin,
– Şeffaf poşet içerisinde 8 adet Captagon hap,
– Çok sayıda uyuşturucu kullanımına yarayan malzeme (poşet, peçete, beyaz kağıt) ele geçirildi.

Kaçak Makaron Yakalandı

Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, şüpheli A.D.’nin aracında 401 paket (4.010.000 dal) gümrük kaçağı boş makaron bulundu.

Emniyetin Vurgusu
Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bayram öncesi yapılan bu operasyonların ilçede huzur ortamını pekiştirmeyi amaçladığını belirterek, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.


Kaynak

YORUM YAZ