124 SEVDALILARI BELEMEDİK’TE BULUŞTU

124 SEVDALILARI BELEMEDİK’TE BULUŞTU

Belemedik Vadisi bu yıl ününe ün katarak çeşitli grupları sonbahar renklerinde ağırlamaya devam ediyor.

Sonbaharın en güzel anları ve doğa manzarasının muhteşem olduğu yer olan Belemedik, bu hafta Murat 124 Sevdalıları ve Türkiye İki Teker Âşıkları grubunu ağırladı. Adana’nın en güzel doğa mekânlarından bir tanesi olan ve keşfedilmeye aç olan Belemedik Vadisi nihayet muradına erdi.

Geçtiğimiz günlerde Pozantı Belediyesinin düzenlemiş olduğu Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivaliyle birlikte doğa spor kulüpleri, gezginler ve fotoğrafçılar tarafından daha da keşfedilerek her Pazar binlerce kişiye ev sahibi yapar haline geldi. Adana’nın eski nostaljik arabalarından olan Murat 124 Sevdalıları bu hafta sonu Belemedik’i tercih ederek sonbahar renkleri arasında rengarenk araçlarıyla unutulmaz bir gün geçirdi. Özellikle diğer vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle seyredilen noltaljik arabalarla öz çekim yapıp hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Murat 124 Sevdası Kulübü Başkanı Özgü Özügüler, “Bizler grup arkadaşlarımızla birlikte her hafta farklı mekânlara giderek eş ve dostlarımızla kebap partileri yapıp güzel vakit geçirmeye çalışıyoruz. Bu hafta sonu da Adana’mızın yaylak ilçesi olan Pozantı’nın Belemedik vadisini seçtik. Aslında çok geç kalmışız. Çok önce keşfetmemiz gereken bir yer olmalıydı. Bizler rengarenk özel yaptırdığımız hatta orjinalliğini koruyan nostaljik araçlarımızla Kasım ayının bu son günlerinde sonbaharın tadını çıkarıyoruz. Bundan böyle her yıl Kasım ayında Belemedik’te olacağız dedi.

Türkiye İki Teker Aşıkları Kulübü Başkanı Erhan Yurdunmalı ise Belemedik’in doğa manzarasına tıpkı motosiklet tutkusu kadar aşık olduklarını belirterek Belemedik’te bulduğumuz huzuru inanın gittiğimiz bir çok yer de bulamadık. Tarihsel yapıların gün yüzünde olması, ailelerin bu doğa ortamını seçmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Çünkü bizlerde motosiklet sürücüleri olarak bizleri fark etmelerini istiyoruz. Çukurovalı’nın da Belemedik’i fark edip sahip çıkmaları hata evlerindeymiş gibi mutlu olmaları bizleri de oldukça mutlu etti dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*