MİLLETVEKİLİ ŞEVKİN; KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE ESNAF HAKKINI ALACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 1 Mayıs İşçi Bayramında Pozantı ilçesine gelerek kadın esnaflarla buluştu.

 

İşçi bayramında Pozantı’daki kadın esnafları gezen Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Kılıçdaroğlu döneminde kadınların gerçek haklarını alacaklarına değindi.

 

CHP Adana Milletvekili ve 28. Dönem Adayı Dr. Müzeyyen Şevkin bir dizi temaslarda bulunmak üzere Pozantı ilçesine geldi. İlk ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasına yapan Şevkin, burada partililerle sohbet etti ve 14 Mayıs seçimleriyle alakalı istişarelerde bulundu. Milletvekili Şevkin’i CHP İlçe binasında karşılayanların arasında İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun yanı sıra Saadet Partisi ilçe başkanı Sadık Pinegöz ve İsmail Aktaş’ta hazır bulundu.

 

İlçe binasındaki toplantıdan sivil toplum kuruluş temsilcileri ile görüşüldü. Milletvekili Şevkin, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin ve Ziraat Odası Başkanı Murat Mergen ile görüşerek esnaf ve çiftçinin içine düşürüldüğü zor durumdan bahsederek sana söz bu zor durum ortadan kalkacak açıklamasında bulundu.

 

Özellikle ilçedeki kadın esnafları ziyaret ederken uzun uzun sohbet eden Milletvekili Müzeyyen Şevkin, kadınların yaptığı işleri deneyerek marangozhane de takoz kesti, tantunici de dürüm sardı, dikiş atölyesinde ise kılıf dikmeye çalışarak kadının yapamayacağı iş yoktur kadın yeter ki yapmak istesin diyerek kolaylıklar diledi.

 

Pazartesi Halk Pazarını da ziyaret eden Milletvekili Müzeyyen Şevkin, vatandaşında, pazarcının da dertli olduğunu belirtti. Akabinde Öztürk Pastanesinde düzenlenen kadınlar buluşmasında konuşma yapan Milletvekili Şevkin, “Pozantı ilçe merkezinde esnaf ve sanatkârımızla sorunları ve çözüm önerilerimizi konuştuk. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile inşallah esnaf hakkını alacak. Esnafı kimseye ezdirmeyeceğiz. Pozantı ilçemizdeki halk pazarında vatandaş da dertli, pazarcı esnafı da dertli. Halkımızın alım gücü sıfıra indi. En büyük banknot 200 Lira ile 2 poşet dolmuyor. Bu düzeni değiştireceğiz. Diyerek düzenlenen kadınlar buluşmasında özgür, refah düzeyi yüksek bir Türkiye özlemimizi paylaştık. Büyük ilgi ve destekleri için tüm kadınlara içtenlikle teşekkür ederim.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*