POZANTI’DA TOKİ’NİN 202 KONUTU İÇİN İHALE TARİHİ KESİNLEŞTİ
POZANTILI DARTÇILARDAN BÜYÜK BAŞARI
27.10.2026 - Salı 08:42
Kız Dart Takımı İl Birincisi, Erkek Dart Takımı İl Üçüncüsü Oldu
Adana’da düzenlenen Genç Erkekler ve Kızlar Dart Müsabakalarında, Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri önemli bir başarıya imza attı. Müsabakalarda kız dart takımı Adana il birincisi olurken, erkek dart takımı ise il üçüncülüğünü elde etti.
Elde edilen derecelerle Pozantı’yı gururlandıran öğrenciler, başarılarıyla takdir topladı. İl birinciliğini kazanan Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Dart Takımı, önümüzdeki günlerde Karaman’da düzenlenecek bölge müsabakalarında Adana’yı temsil etme hakkı kazandı.
BAŞARIDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Elde edilen başarıların ardından öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden okul yetkilileri, takımların başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti. Açıklamada ayrıca, Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’ın öğrencilere sağladığı maddi ve manevi desteklerin önemine dikkat çekilerek, Başkan Avan’a teşekkür edildi.
Pozantı’nın eğitim ve spor alanındaki başarısını bir kez daha ortaya koyan öğrenciler, Karaman’da gerçekleştirilecek bölge müsabakalarında da Adana’yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.
POZANTILI DARTÇILARDAN BÜYÜK BAŞARI
POZANTI JANDARMASINDAN 6 TONLUK KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU
Gökbez Ahmet Oğuz Akal İlkokulu’nda Anlamlı Etkinlik: Aileler Çocuklarıyla Sahaya İndi
VATANDAŞLARA “DOĞADAN TOPLADIĞINIZ MANTARLARA DİKKAT EDİN” ÇAĞRISI YAPILDI
20 Yıl Kesinleşmiş Cezası Bulunan Şahıs Pozantı’da Yakalandı
POZANTI’DA TOKİ'NİN 202 KONUTU İÇİN İHALE TARİHİ KESİNLEŞTİ
POZANTI BELEDİYESPOR, TAYFUN ÖZCAN’I UNUTMADI!
POZANTI’DA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
POZANTI MYO ÖĞRENCİLERİ BELEMEDİK’TE BULUŞTU
GÖKBEZ AHMET OĞUZ AKAL İLKOKULU’NDA OYUN ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ