Anaokulu Öğrencilerinden Polislerimize Anlamlı Ziyaret

09.04.2026 - Perşembe 16:26


Pozantı Fatma Nilgün Kayar Anaokulu öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir ziyarete imza attı.

Minik öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Yaklaşık 60 anaokulu öğrencisi ve öğretmenlerini, Pozantı İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Atcı ile emniyet personeli karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, öğrencilere polislik mesleğinin önemi ve toplumdaki yeri hakkında bilgiler verildi. Ziyaret kapsamında ayrıca Pozantı genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları hakkında da kısa bilgilendirmeler yapıldı.

Polislerle yakından tanışma fırsatı bulan minikler, hem eğitici hem de keyifli anlar yaşadı. Renkli görüntülere sahne olan ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.


Kaynak

YORUM YAZ