AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay istifa etti!

AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mehmet Ay görevinden istifa etti.

 

İstifa dilekçesini genel merkeze gönderen Mehmet Ay partililerle vedalaştı. Başkan Mehmet Ay, partide görev yaptığı süre içerisinde başarılara imza atmış ve üye kaydında üst üste birincilikler elde etmişti.

 

Mehmet Ay şok istifayla ilgili yazılı bir açıklama yaparak şunları dile getirdi.

 

Basın ve Kamuoyuna;

20 Kasım 2019’dan bu yana, onur ve gururla yürütmüş olduğum AK Parti Adana İl Başkanlığı görevimden af talebim genel merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucunda uygun görülmüştür. Bu onurlu ve şerefli görevi bana yapma imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, kıymetli bakanlarımıza ve genel merkez teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum.

 

Yaklaşık 4 yıldır, bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte nasıl omuz omuza vererek, bu davanın neferi olarak hizmet ettiysek, göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi bir başarı hikâyesi yazdıysak, bundan sonra da aynı heyecanla partimizin çatısı altında ülkemiz ve güzel Adana’mız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğim.

 

Görevim süresince bizlerden yardım ve desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Genel Başkan Yardımcımız Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik’e, Genel Başkan Yardımcımız Sosyal Politikalar Başkanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’na, Adana Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımıza, 3 kademe İlçe Başkanlarımıza, 3 kademe il ve ilçe yönetimlerimize, mahalle başkanlarımıza, sandık başkanlarımıza, Büyük AK Parti Ailemizin her bir üyesine ve Cumhur İttifakı ortaklarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

Yine her zaman yanımızda olan STK, oda ve sendika temsilcilerimize, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza ve Adanalı hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunar, AK Parti Adana İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğimi ve bugünden sonra da AK Parti üyesi olarak partimizin ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olacağımı tüm kamuoyuna bildiririm.

13/07/2023 Av. Mehmet AY

 

İL BAŞKANLIĞINA ADI GEÇENLER

AK Parti Adana İl Başkanı Av. Mehmet Ay görevinden istifasının hemen ardından yeni il başkanının kim olacağı tartışılmaya başlandı. Göreve, Genel Merkez atamasının Pazartesi günü gerçekleşmesi beklenirken Ozan Gülaçtı, Mehmet Şükrü Erdinç ve Kasım Pamuk isimleri gündemde.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*