AK PARTİ DELEGELERİNİ BELİRLEDİ

Ak Parti Pozantı Teşkilatı, 12 Kasım – 25 Şubat tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek olan başkanlık seçiminde oy kullanacak delegeler seçimini yaptı.

Pozantı İlçe Teşkilatı geçtiğimiz hafta Perşembe günü sabah 09.00-17.00 saatleri arasında ilçe başkanlık binasında delege seçimini gerçekleştirdi. İl başkanlığı ve yönetim kurulu seçiminde oy kullanacak 400 delege, 21 mahallenin seçmen sayısının ağırlığına göre belirlendi. Yoğun bir katılımın gözlendiği delege seçiminde ilçe başkanı Yusuf Arısoy ve yönetim kurulu hazır bulundu.

Genel Merkezin ve İl Başkanlığının verdiği talimatlar doğrultusunda İlçe Başkanlığında konulan şeffaf seçim sandıklarında 400 delegenin oy kullandığını belirten Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy gazetemize şu açıklamayı yaptı;

“19 Ağustos – 12 Kasım arasında gerçekleşecek olan ilçe başkanları seçimleriyle ilgili sürecin ilk ayağı olan delege seçimlerimizi bugün yoğun bir katılım eşliğinde yaptık. Seçimler sürecinde ilçe yönetimimizle birlikte bizlerde hazır bulunduk. Bu sürece destek veren yönetim kurulu üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. İlçe Kongremiz için İl Başkanımız ve Genel Merkezimizden gelecek talimatlara göre hazırlığımızı yapacağız. Delege seçimleri hayırlı olsun. Bunun yanında yaptığımız delege seçimi oy kullanım davetine işini gücünü bırakarak parti binamıza kadar gelip, hür iradeleri ile delegeleri tespit eden, üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bununla birlikte Pozantı ilçe teşkilatı olarak, kongre hazırlıklarımızı da tamamlanmış olacağız. Seçilen delegelerimiz, 19 Ağustos – 12 Kasım arasında yapılacak olan, ilçe kongremizde başkan ve yeni yönetim kurulu üyelerini belirleyecekler. Tüm bu yapılacak olan, seçimler sonrasında, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tabiri ile partimize yıllarca hizmet vererek bu yoğun tempo sonunda metal yorgunluğuna uğramış partililerimiz, dinlenmeye alınacak ancak, kendilerinin bilgi ve birikimlerinden faydalanılmaya, devam edilecektir. Metal yorgunluğu olarak tabir edilen bu dönem sonrasında, Ak Parti, tüm Ülke genelinde yenilenmiş vizyonu ve hizmet aşkı ile yanan yürekler ile kesintisiz olarak Ak parti iktidarını devam ettireceklerdir. İnanıyoruz ki, bu değişim, hiç bir partilimizde yılgınlık, kırgınlık, oluşturmayacak bilakis, yeni görev alanlara daha fazla destek olmayı sürdüreceklerdir” dedi.

Ak Parti Pozantı ilçe teşkilatının delege oluşumunun %40’ı daha önce görev yapmış ilçe başkanları, %30’u yönetim kurulunda yani ana kademede görev almış, %10 kadın kolları, %10 gençlik kolları ve son olarak %10’u meclis üyelerinden oluşuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*