AK PARTİ’DEN DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

Ak Parti Pozantı İlçe Teşkilatı Genişletilmiş 57. Danışma Meclisi Toplantısını geçtiğimiz cumartesi günü Akün Restoranda gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen 57. Danışma Meclisi Toplantısı yoğun bir katılımla başladı.

Toplantıya; Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni başta olmak üzere Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu, İl Başkan Yardımcıları, ilçe koordinatörleri, Pozantı İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gani Can Ergül, mahalle muhtarları, sandık kurulu başkanları, mahalle başkanları ve partililer katılıdı.

Toplantının sunuculuğunu Erhan Yılmaz yaparken açılış konuşmasını da Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy yaptı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yusuf Arısoy şunları söyledi;

“Değerli Ak Partili hemşerilerim, ilçe teşkilatımızın düzenlemiş olduğu 57. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Hain emeller ve hain girişimlerle yurdumuzun çeşitli yerlerinde, refahımızdan birliğimizden rahatsız olan hainlerin yurdumuzun çeşitli yerlerinde oynadıkları alçak oyunlara kurban giden, vatanı için milleti için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimize rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bilinmelidir ki; bu oyunlar bizi yıpratmayacak. Gayretimizden, çabamızdan ve ümidimizden hiçbir şey çalmayacak ve kurduğumuz hayallerden hiçbirini eksiltmeyecek.

Değerli misafirlerimizi bilindiği gibi Nisan ayı başında yapacağımız anayasa değişikliği, yeni sivil anayasamız için bir referandumun arifesindeyiz. Girdiğimiz her ortamda bu seçimin önemini, ülkemizi bir asırlık bir aradan sonra şahlandıracak, hızlı büyümeyle ve hız güçlenmeyle buluşturacak bir seçim olduğunu anlatıyoruz. Pozantı İlçe Teşkilatı olarak seçim hazırlıklarının yapılması, teşkilat çalışmalarının tamamlanması için verilen talimatlar doğrultusunda bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle yönetimleri, sandık yönetimleri, sandık kurulları oluşumlarımızı tamamladık. Mahalle yönetimlerimiz ve sandık yönetim kurullarımız ile yaptığımız toplantılarımız devam etmektedir.

Arkadaşlar çok çalışmak zorundayız. Samimiyetimizi, partimizi ve davamızı anlatmaktan başka işimiz olmayacak. Ödevlerimizi yerine getirmek için elimizden gelenin hep daha fazlasını yapmak çaba göstereceğiz.” Dedi.

İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un konuşmasından sonra İl Başkanı Fikret Yeni, Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gani Can Ergül de birer konuşma yaptılar.

İl Başkanı Fikret Yeni Pozantı Teşkilatını Tebrik Etti

“Pozantı’nın soğuğunda Pozantılı hemşerilerimizin sıcak karşılamalarıyla güzel bir toplantı icra ediyoruz. Öncelikle Pozantı teşkilatımızı tebrik etmek istiyorum. Çünkü Yusuf Başkan yönetimindeki bu teşkilat öyle güzel çalışıyor ki Adana’nın tüm ilçelerinden ilk önce önümüzdeki anayasa değişikliği referandumu için mahalle başkanlarını, sandık kurulunu toplayan kısa sürede tamamlayan ilçemiz Pozantı ilçemiz oldu. Bunun için ilçe başkanımız Yusuf Başkan ve yönetimine teşekkür ederek tebrik ediyorum.” Dedi.

İl Başkanı Fikret Yeni daha sonra Anayasa değişikliği hakkında kulaktan duyma, dedikodu ve muhalefetin olumsuz düşüncelerine karşı neden anayasa değişikliğine gidildiğini anlattı. Pozantılı seçmenlere bilgi verdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*