Başkan Mustafa Çay 58’inci Yaş Gününü Kutladı

1 Şubat 1965 doğumlu olan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 58’inci yaş gününü sevdikleriyle birlikte kutladı.

Sabahın ilk saatlerinde makamına gelen Başkan Çay’a ilk önce eşi Gülşen Çay elinde pasta ile gelerek sürpriz yaptı ve kocasının doğum gününü kutladı. Akabinde ise fen işlerine bağlı garaj ekibi personeli görev yerlerine dağılmadan önce Başkan Çay’a sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

Sürpriz Kutlamalar Henüz Burada Bitmedi

Günün ilerleyen saatlerde Başkan Mustafa Çay için sürpriz doğum günü kutlamaları devam etti. Başkan Çay, garaj personeli ile birlikte iken diğer bir sürpriz kutlamayı da belediye binasında personeller tarafından gerçekleştirildi.

Akabinde ise İlçe Kaymakamı Fatih Karamahmut, beraberinde İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek ve İlçe Emniyet Müdürü Komiser Cem Doğaroğlu ile Başkan Çay’ı makamına ziyaret ederek getirdikleri pasta ile doğum gününü kutladı.

Son olarak Alpin Su yetkilileri, Hizmet – İş Sendika Yetkileri ve çeşitli esnafların kutlamalarıyla dolu dolu bir doğum günü kutlaması geçiren Belediye Başkanı Mustafa Çay, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan’dan Teşekkür Mesajı

Başkan Çay yayınladığı teşekkür mesajında; “Sürprizlerle dolu bir doğum günümde daha gördüm ki insan olmak, güzel işlere vesile olmak ve saygınlığı korumak insana değer katıyor. Sürpriz kutlamalar, binlerce mesaj, yüzlerce arama ve gece 24.00’den bu saate kadar güzellik dolu içerikli mesaj ve hikâyeler ile hayatıma dokunan, değer koyan tüm sevdiklerime, arkadaşlarıma, dostlarıma ve takipçilerime sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*