CAHİL YILLARIM SİYASETLE OLGUNLAŞTI

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığı görevini 2 buçuk yıl sürdürdükten sonra 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı aday adayı olmak için görevinden istifa eden Yusuf Arısoy, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Gençliğimin en cahil yılları siyasette aktif rol aldığım günlerde olgunlaştı. Bu süreçte elbet hata yaptığım, istemeyerek kırdığım ve deyim yerindeyse sürçü lisan ettiğim zamanlar oldu diyen Yusuf Arısoy, açıklamasında şu cümlelere yer verdi.

Değerli yol arkadaşlarım, kıymetli hemşerilerim ve dostlarım;

Ak partimde görevde bulunduğum süre içerisinde ve son 2.5 yıldır ilçe başkanlığı süresi boyunca Liderim Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hep örnek almış, dört duvar arasında saklanmış hizmetten ziyade kapı kapı dolaşıp, yürek yürek dokunup, adım adım ilçemin her köşesinde davamı temsil etmek, tüm işini bir kenara bırakıp ve gerçekten adanmış bir dava adamı olabilmek için elimden gelenin hep fazlasını yapmaya çalıştım.

Gençliğimin en cahil yılları siyasette aktif rol aldığım günlerde olgunlaştı. Bu süreçte elbet hata yaptığım, istemeyerek kırdığım ve deyim yerindeyse sürçü lisan ettiğim zamanlar oldu.

Affola… Şimdi ise kısmet oldu Pozantı’mızda Belediye Başkan aday adayı oldum. Bu tarihi mücadeleyi sizlerle birlikte vermenin gururunu yaşıyorum. Bu gururu; bundan sonraki konumum ne olursa olsun, hiç bir görevde olmasam bile, canım bedenimde olduğu müddetçe taşıyacağım. Ak davamın mücadelesine leke sürdürmemek için elimden geleni yapmaya, Ak Partimin ve Liderimin neferi olmaya devam edeceğim. Daha yaşanabilir bir Pozantı’mız için, Ak Belediyeciliği Hemşerilerime ve Liderime kazandırmak için her fedakârlığı yapıp tüm gücümle mücadele edeceğim. Kutlu yürüşümüzün ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor Tüm dava ve yol arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*