CHP Pozantı İlçe Binasına Saldırı Düzenlendi


Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre; saldırının gece yapıldığı ve zemin kat ve birinci katın camlarının taşla kırıldığı öğrenildi. Sabah olayın farkına varan CHP İlçe Başkanı Fahri Çay, emniyet güçlerine haber vererek konu hakkında şikâyette bulundu. Polis ekipleri bine içinde ve dışında incelemelerde bulunurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konuyla alakalı İlçe Başkanı Fahri Çay tarafından yapılan açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binamız bu gece taşlı saldırıya uğrayıp birinci ve ikinci katının camları tahrip edilmiştir. Ülkemizde ve ilçemizde Cumhuriyet Halk Partimizin yükselişinin içine sindiremeyenleri olanca sağduyumuzla ve sakinliğimizle cevap vereceğiz. Pozantı’mızın bu tür saldırılar ve provokasyonlarla karıştırmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz.” Dedi.

MHP VE AK PARTİ’DEN KINAMA MESAJI YAYINLANDI

CHP İlçe binasına yapılan taşlı saldırıyla ilgili MHP ve AK Parti Pozantı İlçe Başkanları tarafından kınama mesajı yayımlandı.

AK PARTİNİN KINAMA MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanlığı binasına 3 Nisan tarihinde gerçekleştirilen saldırıyı demokrasimize ve hukukumuza karşı yapılan bir saldırı olarak değerlendiriliyor, esefle kınıyoruz. Pozantı’mıza yakışmayan bu tarz provokatör eylemlerin tekrar yaşanmamasını diliyoruz.

MHP’NİN KINAMA MESAJI

Değerli Pozantılı Hemşehrilerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanlığı’na gerçekleşen saldırı sonucu camlarının kırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Demokratik bir şekilde geçen 31 Mart seçimlerimizin ardından bu tür durumlar, demokratik süreçlerimize zarar verir ve asla kabul edilemez. Bu gibi durumları kabul etmemiz ya da tasvip etmemiz söz konusu dahi olamaz. Pozantı’nın huzurunu bozan bu olayı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Pozantı, birlik ve beraberlik içinde daha güzel günleri hak ediyor. Yaşanan bu menfur olayın mutlaka takipçisi olacağız…


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*