CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Pozantı Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay’ın seçim ofisi açılışı mitinge dönüştü.

Seçim ofisi açılışına Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü katıldı. Cumhur İttifakı Pozantı heyeti Başkan Hüseyin Sözlü’yü Akçatekir gişelerinde karşılayarak Pozantı’ya kadar konvoylar eşliğinde geldi.

Pozantı’da cumhur ittifakı heyetini, Milletvekili Abdullah Doğru ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü’yü yüzlerce Ak Partili ve MHP’li seçmenler karşıladı. Onlarla fotoğraf çektirmek ve öz çekim yapabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Mitinge dönüşen seçim ofisi açılışında halkı selamlayarak konuşmasını ilk yapan isim Pozantı Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Mustafa Çay oldu. Başkan Mustafa Çay 30 dakika süren konuşmasında şunları dile getirdi.

“2009 yılında yola çıktığım günden bu güne kadar, o şerefli oylarınızla iktidara getirerek siz kıymetli hemşerilerime hizmet etme fırsatı veren sizlere ne kadar şükretsem, ne kadar teşekkür etsem bunların hepsinin az geleceğini biliyorum. Ben yıllarca Ankara’da polislik yaparak hayalini kurduğum Pozantı sevdamın, sevdalarımın sonucunu ortaya koyacak ürünleri ortaya koymanın fırsatını bana bahşeden önce Rabbime daha sonra sandıkta şerefli oylarıyla beni buraya layık gören siz saygı değer Pozantılılar olmuştur.

POZANTI’DA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ

Bir ilçenin kaderi değişirmiş. Herkes hizmet etti. Bugüne kadar hizmet eden bütün büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Ama vizyon ve ufuk gelecek düşünen insanlar içindir. Ankara’da polisken hayalini kurmaya başladığım Pozantı’nın değişim projelerini sizler layık gördüğünüz andan itibaren bir bir hayata geçirdik. Pozantı’ya baktığınız zaman, diğer ilçedeki arkadaşlarım alınmasınlar ama Pozantı’da gerçekten çok şey değişti. Daha önce köhneleşmiş sadece lokantaların kenarında ışıklarıyla parlayan Pozantı, bugün hizmetleriyle parlıyor. İnsanlarının yüzünün gülmesiyle parlıyor.

Çok saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, Adalet ve Kalkınma Partisinin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiyi ve Devlet adamlığıyla liderliği ve öngörüleriyle bugün ülkenin üzerinde oynanan beka problemlerine kocaman bir set çeken Sayın Devlet Bahçeli’nin adayı olarak her şeyin bundan sonra daha güzel olacağının sözünü ben şerefimle temin ediyorum. Düne kadar çok büyük halleri olan bir kardeşinizdim. Ama imkânsızlıklar, muhalefette olmanın verdiği dezavantajlar, önümüzde duvar gibi duran kredi problemlerimiz vardı. Süne sünger çektik. Bugün yolumuza güneşlerle beraber ufuklarımızı yelkenlerle okyanuslara açtık, Adana ve Pozantı’yı ayağa kaldırmaya hep beraber yemin ettik inşallah.

ÇAY; DEDİKODU YAPACAKLAR

Evet, dedikodu yapacaklar. Birileri Kamışlı Boğazının hepsinin oyunu alacaklar. Ama sandıklar açıldığında görecekler ki cumhur ittifakı sandıkları patlayacak ve bu memleketi kimseye böldürmeyecek, kimseye peşkeş çektirmeyecek. Bu güzellikler aslanlar gibi devam edecek.

Değerli kardeşlerim, ben diğer aday kardeşlerime şöyle böyle demiyorum. Hepsi bu memleketin evladı. Hepsinin yolu bahtı açık olsun. Ancak bu memleket Mustafa Çay’ın varlığını da gördü yokluğunu da gördü. Kar yağdığında 10-15 gün evden çıkmamayı da gördü Mustafa Çay yönetimiyle birlikte ertesi gün istediği yere giden insanların günlerini de gördü. Dedi.

DOĞRU; TÜRKİYE BİR YOL AYRIMINDADIR

Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Mustafa Çay’dan sonra toplanan halka kısa bir konuşmayan Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Gününüz hayırlı uğurlu olsun Pozantı diyerek başladığı konuşmasına “Değerli hemşerilerim Türkiye bir yol ayrımında. Bunu gören genel başkanlarımız Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Devlet Bahçeli Bey bir karar verdi. Artık bundan sonraki dönemde birlikte yol yürünecek. 15 Temmuz gecesi başlayan ittifak Allah’ın izniyle mezara kadar devam edecek. Onun için bu seçi çok önemli. Farklı düşünen insanlar olabilir. Bizden kaynaklanan sebeplerden dolayı kırgınlıklarımız da olabilir. Sakın bunlara kızıp da cumhur ittifakına yönelik kötü bir tavır almayalım.  Hizmet noktasında ne yapılması gerekiyorsa birlikte kalbi aynı imanla çarpan insanların birlikteliğinde güzel şeyler yapmayı umut ediyor saygılar sunuyorum dedi.

Son olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Sözlü kısaca şunları dile getirdi.

“Pozantı’nın atom karıncası benim sevgili kardeşim Mustafa Çay, Cumhur ittifakının özdeş adayıdır. O Seyhan da Ak Partili belediye döneminde büyük Seyhan ilçesinin, daha henüz Çukurova ayrılmamıştı, oranın zabıta müdürüydü ve orada da iz bırakmış değerli bir kardeşimizdi. Oradan buraya geldi ve tabanda o ittifakı yaptı ve az önce kendisi de ifade etti ‘’Bende Ak Partililerinde emeği var, Cumhuriyet Halk Partililerinde emeği var ‘’ dedi. Bu bir vefadır alkışlayın.

Bu vatan coğrafyasında yaşamak, var olmak, kalıcı olmak için ödediğimiz bedeldir. Yani bu Anadolu coğrafyası bizden önce onlarca kavime ev sahipliği yapmış ama hepsi kaybolmuş gitmiş. Bizans gibi Urartular, Hititler, Frigyalılar, Lidyalılar, Abbasiler, Emeviler ama sadece tek istisnası var, bin yıldır oda aziz milletimiz işte o nedenle ayakta kalmış çünkü her dönem bedel ödüyor. Bu ödediğimiz bedelleri, şehitlerimizi, gazilerimizi görmezden gelip beka sorunu zekâ sorunudur diyenlerin aslında şeref, haysiyet sorunları vardır!

POZANTI TURİZMİN ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Başkan Sözlü, yeni dönemde Pozantı’nın turizmde çekim merkezi olması için Belemedik’i yenileyeceklerini müjdeledi. Yörede mesire alanları, oteller, pansiyonlar yapacaklarını, iç göl oluşturacaklarını duyuran Başkan Sözlü, kaynak suyu şişeleme fabrikasını faaliyete geçirip, Pozantılılara istihdam sağlayacaklarını bildirdi.

“ANA MUHALEFET ÜMİDİNİ PATLICANA BAĞLADI”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin bekası için kurduğu Cumhur İttifakı’nın seçime kadar değil, mezara kadar devam edeceğini ilan ettiğini vurgulayan Başkan Sözlü, ana muhalefet partisi CHP’nin patlıcana ümit bağladığını söyledi. Başkan Sözlü, ana muhalefetin Antalya, Mersin ve Adana’da meydana gelen hortum ve sel felaketleri nedeniyle seraların zarar görmesinden dolayı patlıcan, biber ve domates fiyatlarındaki artışı fırsat bilip, milleti yalanlarla kandırmaya çalıştığını kaydetti.

“CUMHUR İTTİFAKI TUZAKLARLA, KISKAÇLARLA MÜCADELE VERİYOR”

Başkan Sözlü, “Cumhur İttifakı, terör örgütleriyle, dış güçlerin kurduğu tuzaklarla, döviz oyunlarıyla, ekonomik kıskaçlarla mücadele verirken, ümidini patlıcana bağlayan, patlıcana sığınan bir ana muhalefet var. Mustafa Kemal Atatürk’ün askerlerini katleden, onun miras bıraktığı kutsal vatan coğrafyasını parça parça bölmeye çalışanlarla iş tutanlardan zaten ne beklenir? Adanalılar, Seyhan’da, Yüreğir’de, Çukurova’da, Ceyhan’da belediye meclisi listelerini HDP’lilerle dolduranlara, Atatürk’ün adını ağızlarına alarak kirletenlere, cumhuriyetin bütün değerlerine ihanet edenlere müsaade etmeyecektir. Kurulan tuzakları, kumpasları yerle yeksan eden, terör örgütlerinin tepesine balyoz gibi inen Cumhur İttifakı’na destek verecektir.”

Biz hizmetin ekibiyiz, biz projelerimizin sahibiyiz. Bunları hayata geçirmenin mücadelesi içindeyiz. Pozantı’nın geldiğimizden bu zamana kadar köylerine kıvrım kıvrım ulaşan yollarını hep yüksek standartta getirdik, karayolları standardına getirdik. Ulukışla sınırında Karakışlakçı köyü bir avuçdur belki ama bizim hizmet anlayışımız ve inancımız orada yaşayan her bir vatandaş orayı kıymetlendiren sebebidir. Oraların yollarına, en uç noktalara gittik. Oraların kalkınması için Mustafa Bey anlattı, kırsal kalkınmadan önemli destekler çıkardık. Üzümcülük, sert çekirdekli meyveler, kiraz, ceviz, elma bunlarla köylerimizi yerinde kalkındırdık. İstikrar için ümit besleyenler dışardan size yapılan vaatlere inanmayın burada Mustafa Çay var arkasında biz varız bizim arkamızda da hem Devlet Bahçeli liderimiz var hem de Recep Tayip Erdoğan Cumhurbaşkanımız var.” Dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, cumhur ittifakı belediye meclis üyelerini tek tek tanıtarak sahneye çağırdı ve halkına tanıttı. Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte tüm meclis üyeleri Cumhur İttifakı Pozantı Seçim Bürosunun kurdelesini kesti. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Hüseyin Sözlü ve Başkan Mustafa Çay, fotoğraf çektirmek isteyenlerle fotoğraf çektirdikten sonra Aladağ ilçesindeki programa geçtiler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*