Eğitim Bir Sen Pozantı İlçe Başkanlığı seçimi gerçekleşti

Pozantı’da Eğitim Bir Sen Sendikası İlçe Başkanlığı seçimi gerçekleşti. İki adayla gidilen seçimde mevcut başkan Hakkı Soner Eynallı ile Kasım Kala yarıştılar.

Eğitim-Bir-Sen’in 6 Ekim Cumartesi tarihinde yapılan 6. Olağan Delege ve İlçe Temsilcilikleri Seçimini Pozantı’da Hakkı Soner Eynallı’nın yönetim listesi kazanarak Pozantı yeniden devam dedi.

6 Ekim Cumartesi günü Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesinde yapılan seçimde 117 üyenin 103’ü seçime katılarak 46 oy Kasım Kala’ya oy kullanılırken 56 oy da Hakkı Soner Eynallı’nın yönetim listesi çıktı. Bir oyun geçersiz sayıldığı seçimde Hakkı Soner Eynallı tekrar ilçe temsilciliğine seçildi.

Pozantı Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi olan Hakkı Soner EYNALLI’nın yönetim listesi;

Cem AKSOY (ATATÜRK İLKOKULU)

Fatih Murat DUMAN (ATATÜRK İLKOKULU)

Mustafa ÇAKMAK (ŞEHİT SEFA İZBUDAK ORTAOKULU)

Murat İNCE (TÜRKAN-İRFAN AKÜN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ)

Doğan ATAŞ (CUMHURİYET İLKOKULU)

Cumali ÖZÇELİK (POZANTI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ) Oluşmaktadır.

Hakkı Soner Eynallı 3. Dönemdir kendisini destekleyen ve seçime katılan tüm üyelere teşekkür ederek aşağıdaki mesajı yayınladı.

“Eğitim Bir-Sen Adana şubesi olarak gerçekleştirmiş olduğumuz 6. Olağan Delege ve İlçe Temsilcilikleri Seçim sonuçlarının ülkemiz, sendikamız ve değerli üyelerimiz adına hayırlı olmasını dilerim. Mevcut delege ve ilçe temsilcilikleri seçim sonucu şunu apaçık göstermiştir ki değerli sendika üyeleriz oylarını verim ve güvenin devamlılığından yana kullanmışlardır. Güçlenerek çıktığımız bu seçimin 10 Kasım 2018’de gerçekleştireceğimiz şube başkanlığı seçim sonucunun habercisi olduğu bilincinde olarak daha çok çalışıp, bu sonucun şube başkanlığıyla taçlandırılacağına olan inancımız tamdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*