İSTİKLAL MAHALLESİNE ÇOCUK PARKI

İSTİKLAL MAHALLESİNE ÇOCUK PARKI

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İstiklal Mahallesine vatandaşlar tarafından talep edilen çocuk parkı 5 günde kuruldu.

Başkan Çay’ın 31 Mart Seçimleri kapsamında yaptığı geziler sırasında İstiklal Mahallesinde oturan vatandaşların talebi üzerine, uygun bir arsa bularak 5 gün içerisinde çocuk parkı kurularak İstiklal Mahalleli çocukların hizmetine sunuldu.

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Çay, şunları söyledi;

“Hizmet Bizim İşimiz derken, bu sebeple diyoruz. Cuma günü talep edildi. Arsa sahibinden rica ettik sağ olsun yeri tahsis etti. Adana Büyükşehir Park Bahçeler Daire Başkanına rica ettik, Çarşamba’ya söz verdi. Bugün günlerden Çarşamba,5 günde yer hazırlandı. Çocuk oyun grubu geldi ve İstiklal Mahallesine kurulum gerçekleşti. Bana güvenini ortaya koyarak arsa tahsisi sağlayan Değerli İş Adamı Mehmet Taşpınar Bey’e, bir ricamızı sözünüze sözlüyüz diyerek Hüseyin Sözlü Başkanımı mahcup etmeden söz verdiği gün Çocuk Oyun Parkını kurduran değerli kardeşim Adana Büyükşehir Park ve Bahçeler Daire Başkanımız İbrahim Serçe Bey’e ve emekleri ile park alanını hazır hale getiren değerli çalışma arkadaşlarıma şahsım ve İstiklal Mahalle halkımız adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*