Kaymakam Karamahmut Şubat Ayı Asayiş Özetini Açıkladı

Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Şubat ayında yapılan çalışma ve faaliyetleri paylaşarak emniyet güçlerine başarılar diledi.

Pozantı Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “İlçemizin huzur ve güvenliğini temin etmek, amacıyla kolluk kuvvetlerimiz tarafından adli makamlar ile iş birliği içerisinde Şubat ayı içerisinde yapılan denetimlerde 21.704 araç ve 24.072 şahıs kontrol edilmiş, aranması olan 16 şahıs, 149 gram esrar, 24 gram Bonzai, 5 adet uyuşturucu hap, 11 gram metamfetamin, 1 adet glock marka tabanca, 1 adet av tüfeği, 820 kilo kaçak akaryakıt ele geçirilmiş ve toplamda 6.067.036 lirapara cezası uygulanmıştır. Pozantı’nın huzur ve güvenliği için kolluk kuvvetlerimiz çalışmalarına 7/24 devam edecektir” denildi.

Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut yaptığı açıklamada “Daha Huzurlu Bir Pozantı için Gece Gündüz Çalışıyoruz. 2024 Şubat ayı içerisinde ilçe emniyet ve ilçe jandarma ekiplerimiz tarafından yapılan faaliyetler bu raporda özetlenmektedir. Pozantı’mızın huzuru ve güvenliği için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*