KÖMÜR DAĞITIMI BAŞLADI

2017 yılı kömür dağıtımlarına başlayan, Pozantı Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi 2 bin 500 aileye hane başı 1 ton olmak üzere toplamda 2.500 ton kömür dağıtımı yapılmaya başladı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri, ihtiyaç sahibi ailelerin kömürlerini ücretsiz bir şekilde evlerine kadar ulaştırmak için çalışmalara başlattı.  Pozantı SYDV’nin kömür dağıtımları ile ilgili değerlendirmede bulunan Kaymakam Taner Tengir, her yıl olduğu gibi bu yıl da yine ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere kömür desteği sağladıklarını söyledi.

Bu yıl ki dağıtımlar kapsamında ilçe merkez mahalle ve civar mahallelere toplamda 2 bin 500 aileye hane başı 1 ton olmak üzere toplamda 2.500 ton kömür dağıtımı yapılacağını belirten Kaymakam Taner Tengir, “SYDV personellerimizin özverili çalışmasıyla bu yıl ilçe merkezi ve civar mahalleler olmak üzere 21 mahalleye yardım kömürü dağıtımlarımızın sorunsuz bir şekilde tamamlanması amaçlanmaktadır. Her zaman olduğu gibi devletimiz ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya ve ihtiyaçlarını gidermeye devam edecektir. Bu vesile ile ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımlarını yapmaya başlayan tüm SYDV personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*