LİSESLİLER YÜKSEKOKULU GEZDİ

Çukurova Üniversitesi Pozantı Meslek Yüksekokulu Pazartesi günü liseli öğrencileri ağırladı.

Pazartesi günü saat 10.30’da Pozantı Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi, saat 13.30’da da Pozantı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ç.Ü Pozantı Meslek Yüksekokuluna tanıtım ziyaretinde bulundu.

Pozantı Anadolu İmam Hatip Lisesi 14 Mayıs Pazartesi günü Okul Müdürü Cumali Özçelik önderliğinde bir grup öğrenci ve öğretmenin katılımıyla Çukurova Üniversitesi Pozantı Meslek Yüksek Okulu´na bir gezi düzenledi.

Düzenlenen gezide Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri Gökmen Koç, Dilek Say ve Gökhan Çolak kendi branşlarında yaptıkları faaliyetler ve iş imkânları hakkında bilgi verdiler. Meslek Yüksekokulunda 3 program adı altında 4 bölümde eğitim verildiğini ve öğrencilerin bu bölümleri tercih edebileceklerini belirten öğretim görevlileri bu tür geziler sayesinde ilçemizde okuyan lise öğrencilerine bölümlerimizi yerinde tanıtmanın kendi açılarından tercih aşamasında daha etkili olduğunu belirttiler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*