POZANTI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇAY VEDA ETTİ


Üç dönemdir Pozantı Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve yeni dönemde Yeniden Refah Partisi’nden aday olan Mustafa Çay, sosyal medya hesabından veda konuşması yaptı.

 

Seçimin Cumhur İttifakı Ali Avan ve CHP Adayı Şenol Eroğlu arasında geçtiğini belirten Mustafa Çay, Pozantılılara hakkını helal ettiğini belirterek, Pozantılılar’ın da kendisine helal etmesini istedi.

 

31 Mart yerel seçimleri sonucunda Pozantı Belediye Başkanı olarak bugüne kadar yapmış olduğu görevinin halk tarafından demokratik bir şekilde sonlandırıldığını ifade eden Mustafa Çay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“15 yıldır bana destek olarak beni Pozantı belediye başkanlığına seçen halkımızın bu tercihine sonsuz saygı duyuyorum. Sonucun diğer 2 parti arasında geçtiğini görüyorum. Bu memleket için kim hayırlısıysa ona hayırlı olsun demek istiyorum. Demokrasiyi içine sindirmenin de bir erdem olduğunu düşünüyorum. Halkımızın böyle bir tercihi olduysa, bugüne kadar bizi iktidarda tuttuysa ve bugün de görevimizi sonlandırıyorsa bize de sosyal hayatımızda bu saatten sonra mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşamak düşüyor. Ben bundan sonra seçilecek olan belediye başkanı arkadaşımıza Pozantı’ya güzel hizmetler yapmasını temenni ediyorum. Eğer ki bizim düşüncemizden, bizim bilgimizden ve tecrübemizden faydalanmak isterse Pozantı için var olduğumu ifade etmek istiyorum. Bugüne kadar ki desteklerinden dolayı herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Herkesi Allah’a emanet ediyorum. Benim hakkım herkese helal olsun. Pozantı’da bana hakkını helal ederse sevinirim.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*