POZANTI EMNİYETİNDEN KAÇIŞ YOK

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli ekipler ilçe genelinde yaptıkları uygulama esnasında tarihi para kaçakçılarını yakaladı.

İlçe genelinde stabil olarak uygulamalarını sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara ve uyuşturuculara adeta göz açtırmıyorlar. Geçtiğimiz hafta önemli bir operasyon da bulunan emniyet güçlerimiz bu hafta da tarihi para kaçakçılarını yakaladılar. Uygulama esnasında yakalanan V.Y. ve C.A. adlı kişiler sorgulanmak üzere emniyete götürüldüler. Burada ifadesi alınan kaçakçılar daha sonra adliye de savcı ve hâkim karşısına çıkartıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp, yaptıkları operasyonla alakalı “Bölgemiz olarak Akdeniz’i İç Anadolu’ya bağlayan önemli bir noktada yer alıyoruz. Bununla birlikte bölgemizden binlerce insan çeşitli il ve ilçelere yolculuk yapmak için ilçemiz sınırları içerisinden geçiyorlar. Bizlerde ekiplerimizle birlikte gerek uyuşturucular olsun gerekse e kaçakçılar olsun kimseye göz açtırmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu uygulamada da görev alan tüm ekip arkadaşlarımı kutluyor başarılarının devamını diliyorum dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*