POZANTI’DAN MEHMETÇİĞE 1 TIR DOLUSU ELMA VE CEVİZ GİTTİ

Pozantı’nın duyarlı vatandaşları, Afrin’e yönelik Zeytin Dalı operasyonu yapan Türk askerine gıda ve su yardımında bulundu.

Pozantı ilçesinin Aşçıbekirli Mahallesindeki başka geçtiğimiz yıl şehit olan Polis Özel Harekar memuru Erhan Konuk’un babası Fehmi Konuk olmak üzere bir araya gelen birkaç vatandaş bahçelerinden topladıkları kasa kasa elma ve cevizleri sınırda nöbet tutan, Afrin’e çıkarma yapan Türk askerine 1 TIR dolusu gönderdi. Perşembe günü Aşçıbekirli Mahallesi meydanında TIR’a el birliği ve tekbirlerle yüklenen elma kasaları ve ceviz çuvalları büyük bir özveriyle yüklendi. Ayrıca Pozantı ilçesinde fabrikası bulunan Hayat SU yetkilileri de 4 TIR su takviyesinde bulunarak Mehmetçiğimizin yanında oldular.

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Pozantılı vatandaşların göstermiş oldukları bu güzel hareketin üzerine muhabirimize şu açıklamayı yaptı; “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin kuzeybatısında bulunan Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı için sınırda bekleyen Mehmetçiğimize, ilçemiz Aşçıbekirli Mahallesindeki duyarlı vatandaşlarımız tarafından 1 Tır Elma ve Ceviz ile Hayat Su A.Ş. tarafından 4 Tır İçme Suyu gönderiyoruz. Yola çıkan TIR’lar inşallah Cuma günü Reyhanlı’da olacak. Böylesine vatan ve millet sevdalısı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin her zaman yanında olan asil vatandaşlarımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Vatandaşlarımıza, Aşçıbekirli Mahalle Muhtarımız Bünyamin Ortaköylü’ye ve Şehidimiz Erhan Konuk’un babası Fehmi Konuk’a verilen bu destekten dolayı Devletim ve Milletim adına teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Şehir Özel Harekât Polis Memuru Erhan Konuk’un babası Fehmi Konuk’un sürdüğü yardım ve destek TIR’ı Cuma günü Hatay’ın Reyhanlı ilçesine ulaşacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*