POZANTILI LOKMAN HEKİM TAYYAR SAYESİNDE SİROZ HASTALIĞINDAN KURTULDU


İngiltere’de yaşayan ve restaurant işleten Nevşehirli Özgen Ulusoy, Lokman Hekim Tayyar sayesinde siroz hastalığından kurtularak eski sağlığına tekrar kavuştuğunu belirtti.

Doğadaki bitkilerin sırrını çözerek yaptığı sıvı karışımlarla, siroz ağırlıklı benzeri hastaların da,  tedavisinde büyük bir başarı sağlayan, “POZANTI’LI LOKMAN HEKİM TAYYAR’ın”  ünü, ülke sınırlarını aştı. Bazı yabancı ülkelerden de, sanal ortam aracılığı ile Lokman Hekim Tayyar’la iletişim sağlanmaya başlandı.

Lokman Hekim Tayyar geçtiğimiz aylar içerisinde 2016 yılında yakalandığı siroz hastalığı nedeni ile hayatından adeta umut kesilen Nevşehirli İngiltere’de Restaurant İşleten Özgen Ulusoy’u eski sıhhatine tekrar kavuşturdu.

TAHLİL İSTİYOR

Pozantı’lı Lokman Hekim Tayyar, tedavi için kendisine müracaat eden Siroz ve benzeri ağırlıklı hastalarından, öncelikli olarak sağlık kuruluşlarından alacakları tahlil raporlarını istiyor.

Hastanın raporunu inceledikten sonra, Toros Dağlarında yetişmekte olan doğal bitkilerden oluşturduğu karışımlarla, hastalarını tedaviye başlatan Lokman Hekim Tayyar, Pozantı’dan sonra ikinci işyeri olan Antalya’da da, her geçen gün giderek tanınmakta olup, Siroza yakalınmış bulunan insanlara adeta yaşam umudu olmaya çalışıyor.

SIHHATİNE KAVUŞTU

Nevşehirli olup İngiltere’de Restaurant İşleten Özgen Ulusoy, siroz hastası olup Lokman Hekim Tayyar’dan şifa bulan Suat Bilgin’in referansıyla Lokman Hekim Tayyar’a ulaştı.

Özgen Ulusoy,  yakalandığı siroz hastalığının tedavisini,  Pozantılı Lokman Hekim Tayyar’da buldu. Tayyar’ın tabii bitkilerden oluşturduğu bitkisel ilaçla, uyguladığı tedavi sonrasında, Özgen Ulusoy belli bir süre sonrada, sirozu yendi. Eski sağlığına kavuştu. Özgen Ulusoy, adeta hayata yeniden döndüğüne belirterek,  önce kaşıntı, durgunluk, halsizlik ve bitkinlik vardı bende. Değerlerim 15.5 ten 5.4’e düştü. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Lokman Hekim Tayyar’ın yapmış olduğu karışımları içerek hayata yeniden tutundum. Tedavim biter bitmez tekrar aynı hastanedeki aynı doktora gittim. Yaptıkları yeni testlerde değerlerim normal seviyelere gelmiş ve siroz hastalığından kurtulduğum belirtildi.” diyen Ulusoy Lokman Hekim Tayyar’a, teşekkür etti.

 

POZANTI’LI LOKMAN HEKİM TAYYAR, hastalarının kendisine 0543 327 52 99 nolu telefondan ulaşabileceklerini belirtti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*