Pozantı’nın Muhtarları Kaynaşma Yemeğinde Buluştu


31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde mazbatalarını alarak göreve başlayan mahalle muhtarları kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı aynı zamanda Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Zafer Konuk’un Tünel Restoranda organize etmiş olduğu kaynaşma yemeğine tüm muhtarların yanı sıra İlçe Kaymakamı Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Ali Avan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Nuri Dilek ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Cumali Akın katıldı. Yemek sonrası edilen sohbette göreve yeni başlayan 8 muhtar sırayla kendini ve yapmış olduğu meslekleri tanıtarak diğer tüm muhtarlara yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Belediye Başkanı Ali Avan, “Demokrasimizin temel yapıtaşı olan ve vatandaşlarla kurumlar arasında köprü görevi gören değerli muhtar arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışacağımızı düşünüyorum. Henüz belediyede tertip ve düzeni yeni oturtmaya çalışıyoruz. İlerleyen günlerde tüm mahallelerimize eşit ve adaletli bir şekilde hizmet edeceğiz ve seçim sürecinde vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getireceğiz.” Dedi.

Kaymakam Fatih Karamahmut ise yeni seçilen ve görevlerine devam eden muhtarlara yeni dönemlerinde başarılar diledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*