POZANTI’NIN TEOG ŞAMPİYONUNA KAYMAKAMDAN HEDİYE

TEOG sınavında 120 sorunun tamamını yaparak Türkiye birincileri arasına giren Büşranur Ergün, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir tarafından dizüstü bilgisayarla ödüllendirildi.

3-24 Kasım 2016 tarihinde yapılan TEOG sınavında 8. sınıf öğrencisi Büşranur Ergün, TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak Pozantı’dan Türkiye birincileri arasına giren tek isim oldu.

TEOG şampiyonu olarak adını yazdıran Büşranur Ergün, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bayar ve Pozantı Atatürk Ortaokulu Müdürü Oğuz Kalafat ile birlikte Kaymakam Taner Tengir’i makamında ziyaret etti. Öğrenciye diz üstü bilgisayarı hediye etti.

Kaymakam Tengir, kendisini ziyarete gelen öğrenciyi, okul idarecisi ve ilçe milli eğitim müdürünü tebrik ederken, “Büşranur kızımız TEOG sınavında büyük bir başarı göstererek büyük bir başarı elde etti. Bu başarısıyla onu yetiştiren değerli ailesin, onu eğiten değerli öğretmenlerini tebrik ediyorum. Ailesini ve öğretmenlerini sevindirdiği gibi ilçemiz Pozantı’nın da gururu oldu. Ayrıca Ülke olarak en büyük ihtiyacımız eğitim ve öğretimdeki başarıdır. Çünkü kalıcı gelişmenin, istikrarlı büyümenin olmazsa olmazı eğitimdir. Bizler bu yolda eğitime katkı sağlayanlara, öğrencilerimize her zaman destek olmalıyız. Eğitim öğretimin devletimizin en öncelikli anayasal görevi ve yetkisi olduğunun bilinciyle eğitim için her türlü ortam ve imkânı oluşturmalıyız. Bu düşüncelerle öğrencimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*