TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ ÖZGÜR GÖREN’E EMANET

Pozantı’nın en önemli geçim kaynaklarından bir tanesi olan S.S. Pozantı Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde geçtiğimiz hafta sonu genel kurul heyecanı vardı.

137 kayıtlı üyesi bulunan kooperatifte başkanlık görevini 2 yıldır aynı zamanda CHP Meclis Üyesi olan Muzaffer Özdemir yürütüyordu.

Pazar günü kooperatif toplantı salonunda gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut başkan Muzaffer Özdemir başkanlık görevine devam etmeyeceğinden dolayı seçime gidildi. Pozantı’nın önemli geçim kaynağını yönetmek için ise üç aday çıktı.

Çıkan adayların ikisi Fehmi Konuk ve Mehmet Çiğdem daha önce kooperatife başkanlık yapmış, üçüncü bir aday olan Özgür Gören ise yıllarca çeşitli alanlarda yöneticilik yapmış bir kişi olması rekabetin nasıl büyük olacağını uzaklardan gösteriyordu.

Muzaffer Özdemir’in yaptığı başkanlık döneminde gerçekleşen yönetim kurulu, denetim kurulu, bilanço ve gelir gider tabloları okunurken kamyoncu üyeler tarafından aidat ve komisyon ücretlerinin fazla olması tartışıldı.

SEÇİME 3 ADAYLA GİDİLDİ

Taşıyıcılar Kooperatifi olağan genel kurulunda başkanlık seçimine 3 adayla gidildi. 137 kayıtlı üyesi bulunan kooperatifte 134 üye oy kullanırken 3 üye oy kullanmadı. Oy kullanma işleminin bitiminden sonra açılan sandıktan çıkan oylar tek tek gün yüzüne çıktı.

Turuncu oy kâğıdıyla Mehmet Çiğdem 37 oy, Beyaz oy kâğıdıyla Fehmi Konuk 44 oy alırken yeşil oy kâğıdıyla seçime katılan Özgür Gören toplam 53 oy alarak başkanlık seçimini kazandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*