Turizm Treni İlk Seferini Pozantı’ya Yapacak


Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı kapsamında Adana’nın doğasına ve tarihi dokusuna doğru sefer yapacak olan Turizm treni seferlerine başlıyor.

Adana – Hacıkırı – Belemedik ve Pozantı arasında sefer yapacak olan turizm treni ilk seferini 20 Nisan Cumartesi günü Belemedik’e yapacak. 125 kişinin katılım sağlayacağı turizm treninin yolcuları arasında 2 Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı, Adana Milletvekilleri ve Adana Valisi Yavuz Selim Köşger Yer alacak.

Cumartesi günü saat 10.00’da turizm treni ile Belemedik’e gelecek olan katılımcıların arasında Portakal Çiçeği Karnavalına katılan ünlülerin de yer alacağı söylendi. Pozantı lezzetlerinin bin bir türlüsünü kahvaltı masasında tadacak olan katılımcıların sırf sıkma ve bazlama yemek için geldiği de söylentiler arasında yer alıyor.

Belediye Başkanı Ali Avan bu ziyaretle ilgili katılımcıları en iyi şekilde karşılayacaklarını ve hiçbir ziyaretçiyi mutsuz göndermeyeceklerini dile getirerek en güzel sunumları yapmak için birim müdürleri ve personellerine tam yetki verdiğini belirtti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*