Vali Demirtaş Pozantı’da

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Pozantı ilçesine yeni atanan Kaymakam Muammer Sarıdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Pozantı Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Demirtaş, burada Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Bahtiyar Keten, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, daire amirleri, kurum müdürleri ve kaymakamlık çalışanları tarafından karşılandı.

İlçenin genel durumu, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında Kaymakam Muammer Sarıdoğan’dan bilgiler alan Vali Demirtaş, Adana’nın güzel ilçelerinden biri olan Pozantı’ya yapılacak kamu hizmetlerinin kendileri ve Pozantılı hemşerileri için çok önemli olduğunu ifade ederken yapılacak çalışmaların destekçisi olacaklarını belirtti.

Vali Demirtaş, ilçenin genel durumunu değerlendirdiği ziyarette, Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan ve tüm kamu görevlilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Pozantı esnafıyla buluşan Vali Mahmut Demirtaş, esnafla sohbet ederek taleplerini dinledi. Esnafın gösterdiği yoğun ilgi ve misafirperverlikten dolayı memnuniyet duyan Vali Demirtaş, esnafla sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiğini ve esnafın taleplerinin takipçisi olacağını söyledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*