5 AĞUSTOS KUTLAMA PROGRAMI HAZIR

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Pozantı’ya gelişi ve Pozantı Kongresi’nin 98’inci yılı kutlamaları Pozantı Kaymakamlığı ve Pozantı Belediyesince büyük bir coşkuyla kutlanacak.

5 Ağustos 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinlikler saat 10.00’da başlayıp gece 23.00’a kadar devam edecek. 5 Ağustos Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Pozantı’ya gelişi ve Pozantı Kongresi’nin 98.Yıl Dönümü kutlamaları çerçevesinde Pozantı Kaymakamlığı’nın organizesinde İstasyon Meydanı önünde temsili bir tren ile Atatürk’ün gelişi karşılanacak. Daha sonra program sunucusu eşliğinde Atatürk’ün 1920 tarihinde Pozantı Kongresindeki konuşması seslendirilecek. Akabinde yapılan dua ile buradaki kutlama töreni sona ermiş olacak.

Günün ilerleyen saatlerinde kutlama töreni Pozantı Belediyesi’nin himayelerinde devam edecek. Akşam saat 20.00’da Atatürk Kültür Merkezi önünde muhteşem bir konser etkinliği olacak. Bu güzel etkinlikte programın sunuculuğunu Kanal A Gezelim Görelim ekibinden tanıdığımız sunucu ve oyuncu olan Gafur Uzuner yapacak. Gece de sahne alacak isimler ise genlerinde Pozantı kanı taşıyan Adana’nın en iyi grupları arasında yer alan Grup Pandora Band ve daha sonra Türkülerin kadife sesi Yudum birbirinden değerli eserlerini seslendirecek. Gecenin sonunda yapılacak olan havai fişek gösterileriyle 5 ağustos Kutlama programı sona ermiş olacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*