Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz Pozantı’da İncelemelerde Bulundu

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Pozantı Orman İşletme Müdürlüğüne ziyarette bulunarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

Geçtiğimiz Cuma günü Pozantı’ya gelerek bir dizi incelemelerde bulunan Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, orman deposundaki çalışmalar başta olmak üzere ilçede kesim yapılan bölgeleri yağmur altında incelerken Pozantı Orman İşletme Müdürü Bünyamin Üçgül’den bilgi aldı. Ziyarette Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Ali Göçer, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Sayın İsmail Dilek, Silvikültür Şube Müdürü Sayın İsmail Aktaş’ta hazır bulundu.

 

İncelemenin ardından yapılan faaliyetleri değerlendiren Bölge Müdürü Yılmaz, gelecek nesillere daha yaşanabilir ve yeşil bir dünya bırakmak için yapılan ağaçlandırma çalışmalarının çok önemli. Ormanlarımıza verdiğimiz emeklerimizin karşılığını yeni gelen fidanlarımızla görmek bizleri mutlu etti. Ormanların kendini yenilemesi ve gençleşmesi için yoğun şekilde çalışmalarımız sürüyor. Büyüme ve gelişmesini işletme amacına uygun şekilde gerçekleştiriyoruz. Gençlik bakımı ve sıklık bakımı çalışmalarıyla ormanlarımız hayat buluyor. Çalışmalarda emeği geçen ve her kademede görev yapan Pozantı Orman İşletme Müdürlüğümüz ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*