Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığı İftar Programı Düzenledi

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığı tarafından Atatürk Kültür Merkezinde iftar programı düzenlendi.

 

Pazar akşamı düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana Milletvekili Tamer Dağlı ve Ahmet Zenbilci, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, parti üyeleri ve yüzlerce Pozantılı vatandaş katıldı.

 

Salonu dolduran partililer İl Başkanı Mehmet Ay ve Milletvekillerini sevgi seli ile karşıladılar. İl Başkanı Mehmet Ay, Milletvekili Tamer Dağlı ve Belediye Başkanı Mustafa Çay, tüm masaları gezerek davete icabet eden vatandaşlara hoş geldiniz dileklerinde bulundular.

 

İftar öncesinde Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen kısa bir konuşma yaparak Ramazan ayının son günlerinde vermiş oldukları iftar programına katılımlarından dolayı tüm misafirlere ve partililere hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.

 

Daha sonra ise sırasıyla Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci ve İl Başkanı Mehmet Ay birer konuşma yaptı.

 

Millet İttifakı’nı oluşturan parti liderlerinin HDP ile iş birliği içerisinde olduğunu belirterek Kamışlı gibi, Yukarıbelemedik gibi, Aşçıbekirli gibi şehit veren köylülerimizin bunu göz ardı etmeyeceğini düşünüyorum diyen Belediye Başkanı Mustafa Çay, 14 Mayıs seçimlerinin kader seçimi olduğun dile getirerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Başkan Çay’ın yapmış olduğu konuşma ise salonda büyük alkış aldı.

 

Yine konuşmalarını gerçekleştiren Adana Milletvekillerinden Tamer Dağlı ve Ahmet Zenbilci 14 Mayıs seçimlerinin ne denli önemli olduğundan bahsettiler. Milletvekili Tamer Dağlı, “Oyumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vereceğim ama milletvekilliği için başka partiye vereceğim diye düşünürsek de yanlış yapmış olur Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmış oluruz. Milletvekili seçimi için de oyumuzu Ak Parti’ye vereceğiz ki milletvekili sayımızla TBMM’de güçlü olalım dedi.

 

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay ise, programda yaptığı konuşmada, mübarek ramazan ayında yapılan dua ve ibadetlerin kabul olması temennisinde bulundu. Birlik ve beraberliğin bozulmamasını dileyen Ay, Pozantı halkının Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seçimlerde her zaman olduğu gibi tekrar destek olacağına inandıklarını belirtti.

 

İftar sonrası yapılan duanın ardından program sona ermiş oldu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*