MUHTARLAR DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU

Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanlığı tarafından organize edilerek verilen iftar yemeği oldukça samimi ve içtenlikle gerçekleşti.

Çarşamba akşamı Ekinciler Lokantasında verilen iftar yemeğinde Muhtarlar Derneği Başkanı Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölge davetlileri tek tek kapıda karşıladı.

Sıcak, samimi ve neşeli bir iftar akşamında muhtarlar derneği tarafından bir araya gelinmesine vesile olan iftar yemeğine;

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Umut Karaöz, İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarından Yunus Aytekin, Zamir Kalas, Özcan Yıldırım, Orman İşletmesi Müdürü Aytaç Savaş Salan ve tüm mahalle muhtarı katıldı.

Meclis Üyesi Mehmet Erdem tarafından iftar öncesi okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti sonrasında şükürler ve dualarla iftarlar açıldı. İftar sonrasında ise İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk tarafından dua edildi.

Düzenlenen iftar yemeğinde açılış konuşması yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Bölge şunlar dile getirdi,

“Öncelikle bu akşamki yemeğimize teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz muhtarlar olarak bu akşam bizler çok mutlu ettiniz. Ramazan ayının bereketi ve huzuru üzerinize olsun diyorum. Biz derneğimizi olarsak birleştirici unsur olduğumuzu bir kez daha gördük. Biz dernek olarak sosyal aktivitelerle, birlik ve beraberlikle derneğimizi ayakta tutmaya, devlet ve millet arasında köprü görevi görmeye en iyi şekilde devam etmeye çalışıyoruz. Tüm muhtarlar adına bu akşam bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.”dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*