2017-2018 Eğitim – Öğretim Yılı Başladı

Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı başladı ve 17 milyon üzerinde öğrenci için ilk ders zili çaldı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Pozantı’da da öğrencilerin ilk ders zili büyük bir heyecan ve aileler için koşturmaca ile başladı. Okula yeni başlayan minik öğrenciler anne ve babalarını da yanlarında götürerek sevinçlerine ortak ettiler. Anne ve babalar ise çocuklarının bu mutlu gününde onlara hem destek oldu hem de heyecanlarına ortak oldular.

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde Pozantı Atatürk Ortaokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü ve öğretmenler ile bir süre sohbet eden Kaymakam Tengir, ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

Kaymakam Tengir, “Yeni eğitim öğretim yılı için ders kitaplarının tamamının bütün okullara dağıtıldığını, herhangi bir problemin olmadığını belirterek dağıtılan kitaplar arasında 15 Temmuz Destanını görüp, öğrencilere yaşadığımız bu hainliği hiç unutmamalarını, yaşananları çok iyi idrak etmelerini ve ilk dersin de 15 Temmuz’u anlamak olduğunu söyleyerek 2017-2018 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.”

Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Taner Tengir’in okula yaptığı ziyaretin ardından 2017-2018 eğitim öğretim yılı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda 2017-2018 eğitim-öğretim sezonunda karşılaşılabilecek problemlere dair alınması gereken tedbirler hakkında istişarelerde bulunuldu. Resmi kurumların kendi sorumlulukları çerçevesinde ne gibi önlemler alınması gerektiği üzerinde bilgilendirmelerde bulunuldu.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Durmuş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tayfun Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Olga Eker, daire amirleri ve Sivil toplum kuruluş başkanları katıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*