DAĞLI POZANTI ZİYARETİNDE

Ak Parti Adana Milletvekili ve MKYK üyesi Tamer Dağlı Pozantı’ya ziyarette bulunarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Dağlı’yı Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ve yönetim kurulundan birkaç üye karşıladı. İlçe yönetimi milletvekili Dağlı ile birlikte ilk ziyareti birkaç gün önce bahçesinde bilinmeyen bir nedenle düşüp vefat eden Zekeriya Güngör’ün evine taziye ziyareti olarak yaptılar. Dağlı, Merhum Güngör’ün ailesine başsağlığı dileyerek üzüntüsünü paylaştı.

Ziyaretin ikinci kısmı ise 5 Ağustos gecesi Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki bir operasyonda Pkk’lı teröristlerce şehit edilen Polis Özel Harekat Memuru Şehit Erhan Konuk’un baba evine taziye ziyaretinde bulunuldu. Şehit Konuk’un cenaze törenine de katılan milletvekili Tamer Dağlı, baba Fehmi Konuk’a başsağlığı dileyerek her zaman yanlarında olduklarını kendilerine ulaşmak için İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’a başvurmanın yeterli olacağını söyledi.

Ayrıca yine geçtiğimiz günlerde ablası vefat eden geçmiş dönem Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Ulussever’e de taziye ziyareti yapıldı. Yapılan taziye ziyaretlerinin ardından Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığının haftalık olağan toplantısı Suffe Derneğinde ilçe yönetiminin katılımıyla yapıldı. İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, milletvekili Tamer Dağlı’ya Pozantı’ya gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ederek Pozantı halkına ve seçmenine zaman ayırdığı için ayrıca mutluluğunu ifade etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*