AHMET ZENBİLCİ POZANTI’DA

Çevre ve Şehircilik Bakan Müşaviri Ahmet Zenbilci, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’a hayırlı olsun ziyareti için Pozantı’ya geldi.

Cuma günü öğleden sonra Pozantı’ya gelen Müşavir Zenbilci, ilk ziyaretini İlçe Parti Binasına yaparak Başkan Yusuf Arısoy’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Parti binasında yapılan hasbihalden sonra Başkan Yusuf Arısoy ve Bakan Müşaviri Ahmet Zenbilci, İlçe Kadın kollarının organize ettiği Afrin’e Destek Kermesine geçerek kolay gelsin dileklerinde bulundu. Yapılan ziyaretlere Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin’de eşlik etti.

Akabinde Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ı da makamında ziyaret eden Zenbilci, Pozantı hakkında Başkan Baysal’dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Başkan Baysal’ı ziyaret eden Zembilci, daha sonra annesini kaybeden Pozantı Belediyesi Meclis Üyesi Nigar Kartal’a tziye ziyaretinde bulunduktan sonra yine aynı gün vefat eden Kore Gazisi Ömer Alıklı’nın evine taziye ziyaretinde bulunarak yakınlarına başsağlığı diledi. Zenbilci taziye için gittiği her iki cenaze evinde de Kur’an-ı Kerim okudu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*