AK GENÇLİĞİN BAŞKANI SELÇUK COŞKUN OLDU

Ak Parti Pozantı Gençlik Kolları 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda başkanlık görevini bırakan Gani Can Ergül’ün yerine Selçuk Coşkun seçildi.

Ak Parti Pozantı Gençlik Kolları 5. Olağan Genel Kurulu Pazar günü saat 11.00’da Akün Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Coşkuyla başlayan kongreye birçok Akgenç ve partililer ilgi gösterdi.

Kongreye Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başlayan kongre Kur-an’ı Kerim Tilavetiyle devam etti. Akabinde ise başkanlık görevini bırakan Gani Can Ergül, “Bir buçuk yıldır sürdürdüğüm bu şanlı görevi bugün itibariyle başka bir ekip arkadaşıma devrederek yürütmüş olduğum başkanlık görevini layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Kimse bu görev devretme işini başka yöne çekmesin, bu sadece şanlı görevi bir bayrak yarışı gşibi başka bir ekip arkadaşımıza devretmektir, yeni seçilecek arkadaşımıza gönülden destek ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu:
Özgür Şan, Zehra Kıymet, Oğuz Çalık, İnci Ağcabey, Gizem Adıgüzel, Ramazan Sabancı, Murat Tüfekçi, Yaşar Taş, Erkan Taşönü, Nail Yazıksız, Ömer Can Gören, Mustafa Pekcan, Can Çelik, Mustafa Yazgan.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*