AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Pozantı’da

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 6 Ağustos’ta Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki özel harekât polisi Erhan Konuk’un ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

Bazı programlara katılmak için Adana’ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Pozantılışehit Erhan Konuk’un Zafer Mahallesi’ndeki baba evine gitti. Taziye evinde bir süre kalan Dağ, Kur’an-ı Kerim okunup, şehitler için dua edildikten sonra şehidin babası Fehmi Konuk’a ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın yapmış olduğu taziye ziyaretine,  AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, İl Başkanı Fikret Yeni, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Emniyet Müdürü Umut Karaöz, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, sivil toplum kuruluş başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Genel Başkan Yardımcı Hamza Dağ taziye ziyaretinden sonra Pozantı esnafı ve halkıyla buluşarak sorun ve istekleri dinledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*