AK PARTİ’NİN İFTAR YEMEĞİ İLGİ GÖRDÜ

Ak Parti Pozantı Teşkilatının geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar yemeği yoğun ilgi gördü.

Salı akşamı Atatürk Kültür Merkezi önünde verilen iftar yemeğine yüzlerce kişi geldi. İftar yemeğine; Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Sami Baysal, Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Ülkü Ocağı Başkanı Şaban Adıgüzel, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, Gençlik Kolları Başkanı Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin başta olmak üzere yüzlerce Pozantılı katıldı.

İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ile Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş iftar yemeğine gelen vatandaşların masalarını tek tek gezerek hoş geldiniz dileklerinde bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Gani Ergül ise teşkilatındaki gençlerle birlikte yemeğe gelen misafirlere yardımcı oldular.

Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasının ardından kısa bir hoş geldin konuşması yaptı. Arısoy konuşmasında, “Sizleri, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan, mübarek Ramazan-ı Şerif’in böyle anlamlı bir iftar sofrasında en kalbi duygularla selamlıyorum. Nezaketinize çok teşekkür ediyorum. Sizlere bu anlamlı iftar sofrasında, şahsım, eşim adına, tüm yönetici arkadaşlarım adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bizi nasıl Ramazan-ı Şerif’e kavuşturduysa, aynı şekilde Ramazan Bayramı’na da bizleri kavuştursun. Yaklaşan Kadir Gecemiz de mübarek olsun” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*