ANİ MANEVRA ÖLÜM GETİRDİ

ANİ MANEVRA ÖLÜM GETİRDİ

Pozantı D-750 Karayolu üzerinde özel bir firmaya ait yolcu otobüsü önünde seyreden hafif ticari sivil araca çarptı. 5 ölü 1 Ağır yaralı

Kaza Cumartesi akşam saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Pozantı ilçesi D-750 karayolu üzeri Adana yönüne seyreden 01 ALS 01 plakalı Hüseyin Tuma yönetimindeki yolcu otobüsü önünde seyreden ve yön değiştirmek isteyen Necim Ayağ yönetimindeki 67 TZ 988 plakalı hafif ticari sivil araca çarparak önünde yaklaşık 200 metre sürükledi.

Hafif ticari araç içerisinde bulunan 5 kişi den 3’ü olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden bir kişinin de hamile olduğu öğrenildi. Hamile kadın Fidan Ayağ olay yerinde hayatını kaybetse de karnındaki bebeğin yaşadığı öğrenildi. Yaralılar 112 ve Cankur ekipleriyle önce Pozantı 80. Yıl devlet Hastanesine daha sonra ise Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Sürücü Dede Necim Ayağ araç içerisinde sıkışarak ölürken hamile olan gelini Fidan Ayağ ve kız çocuğu Cemre Ayağ olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı olan Erkek çocuk Emirhan Ayağ ve Baba Hasan Ayağ yaralı olarak önce Pozantı 80. Yıl devlet Hastanesine oradan da Adana şehir Hastanesine kaldırıldı.

BEBEK’DE ÖLDÜ EMİRHAN’DA

Kaza sonrası olay yerinde yaşamını yitiren hamile Fidan Ayağ’ın karnındaki bebeğin önce yaşadığını öğrenen ve hayatta tutabilmek için büyük çaba sarf eden 112 ekipleri ve hastane personelinin tüm çabalarına rağmen minik bebek hayata tutunamadı.

Kazadan babası Hasan Ayağ ile birlikte yaralı kurtulan ve Adana Şehir Hastanesine sevk edilen Emirhan Ayağ sabaha karşı yaşamını yitirdi. Böylelikle aynı aileden 5 kişi öldü. Yaralı baba Hasan Ayağ’ın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsileri tamamlanan Ayağ ailesinin cenazeleri, yakınlarınca teslim alınarak Mardin’in Savur ilçesine getirildi. Ayağ ailesi için Savur’un Sürgücü mahallesinde cenaze töreni düzenlendi.

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

Yakınlarının gözyaşı döktüğü törende ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından mahalle mezarlığına götürülen Necim Ayağ ayrı bir mezarda, gelini Fidan Ayağ ile karnından çıkarılan ancak kurtarılamayan bebeği aynı mezara, Emirhan ve Cemre kardeşler ise yan yana kazılan mezarlarda defnedildi. Kazada ağır yaralanan Hasan Ayağ’ın ise tedavisinin devam ettiği belirtildi.

ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Sürgücü mahalle muhtar Hikmet Erkan, yaşanan kazada Ayağ ailesinin hayatını kaybetmesiyle derin bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Acımız çok büyük. Bu acıya katlanmamız lazım. Allah rahmet etsin, yakınlarına ve bize sabır versin” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*