AVAN VE EKİBİ MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, seçim çalışmalarına start verdi.

 

Başkan Adayı Ali Avan, boğaz mahalleleri olan Kamışlı, Karakışlakçı, Yukarıbelemedik ve Hamidiye Mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak seçim ile alakalı derin sohbet içerisinde bulundular. Esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Adayı Ali Avan, her gittiği yerde Pozantı’yı daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için birlik olmak gerektiğinin altını çizerek genelden yerele birlik olup planlanan çalışmaları bir bir yapacaklarını dile getirdi.

 

Adana ve Pozantı’da zafer için sahada var gücümüzle mücadele edeceğiz, biz birlikte güçlü, birlikte başarılı oluruz diyen Başkan Adayı Ali Avan’a eşi Ayşe Avan, MHP İlçe Başkanı Mehmet Kurtul, cumhur ittifakı ortaklarından Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal, Meclis üyelerinden Kamil Erbil’de eşlik etti.

 

Akçatekir Mahallesi Şıhlı bölgesindeki vatandaşlarla da buluşan Başkan Adayı Ali Avan, vatandaşın sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getirerek Cumhur İttifakı gücü ile bu işin üstesinden gelip 31 Mart seçimlerinde inşallah galip geleceklerini ve bu seçimden birinci çıkacaklarını belirtti.

 

POZANTI KADINLARIYLA DA BİR ARAYA GELİNDİ

Pozantı’da seçim kazanabilmek için özellikle her hanenin iç işleri bakanı olan ev hanımlarıyla bir araya gelen Başkan Adayı Ali Avan, göreve geldiğinde yapacakları çalışmaları anlatırken bir yandan da kadınların istek ve arzularını dinleyerek not aldı.

 

“Güçlü bir Pozantı’nın yolunun güçlü kadınlardan geçtiğinin farkındayız” diyen Ali Avan, “Meryem Ergün hanımefendinin hanesinde Pozantılı kadın hemşehrilerimizle bir araya gelip ilçemizle alakalı hayallerimizi paylaştık. Genelden yerele birliğin öneminden bahsedip birlikte daha yaşanabilir bir Pozantı’nın mümkün olduğunu belirttik.” Dedi.

 

KURUM ZİYARETLERİ UNUTULMADI

MHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, yapmış olduğu ziyaretlerde İlçe Kaymakamı Fatih Karamahmut, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Nuri Dilek’i ve İlçe Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin’i de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*