BAHAR TURNUVALARI BAŞLIYOR

Pozantı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenleyeceği çeşitli dallarda yapılacak olan bahar turnuvaları başlıyor.

Satranç, Masa Tenisi, Futbol ve Voleybol gibi birçok spor etkinliklerinde yüksek dereceler alan Pozantılı öğrenciler için şimdi tekrar ısınma vakti geldi. İlçe Gençlik Spor Müdürü Yıldırım Dutar önümüzdeki günlerde yapılacak olan çeşitli turnuvalar hakkında gazetemize bilgiler verdi.

Müdür Yıldırım Dutar şunları söyledi;

Nisan ayında okullar arası masa tenisi, satranç, voleybol, futbol, futsal, atletizm ve bisiklet turu gibi etkinliklerle sezona başlayacağız. Turnuvaları yapmaktaki amacımız Pozantı ilçemizdeki okullar arası tanışma, kaynaşma, dayanışma ve spor kültürünün gelişmesini sağlamaktır. Mayıs ayında ise kurumlar arası, yüksekokulda okuyan gençlerimize yönelik turnuvalarda düşünüyoruz. Turnuvalarımız Pozantı adına birlikteliğimizin güçlenmesini temenni ederek şimdiden ilçemize yakışır dostça, kardeşçe ve centilmenlikle sonuçlanacak mücadeleler diliyorum.

Bunun yanında düzenleyecek olduğumuz yarışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen ilçe Kaymakamımız Taner Tengir, Adana İl Spor Müdürümüz Abdülkadir Atakbaş, Belediye Başkanımız Sami Baysal, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Bayar ve Okul müdürlerimizle birlikte beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatarak herkese iyi seyirler diliyorum. Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*