BAŞKAN ADAYI ŞENOL EROĞLU KALPLERE DOKUNUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, her kesimden insana ulaşarak kalplerine dokunuyor, belediye başkanlığı için destek istiyor.

Belediye Başkan Adaylığı belli olur olmaz eşi Pelin Eroğlu ve yönetim kurulu ile birlikte saha inen Başkan Adayı Şenol Eroğlu, küçük büyük demeden her kesimden insana ulaşarak kalplerine dokunuyor. Gittiği büyün ziyaretlerde elinden kırmızı karanfilini düşürmeyen Başkan Adayı Şenol Eroğlu, güzel konuşması ve nazik davranışıyla da bir hayli dikkat çekiyor.

Pazar ve Esnaf Ziyareti

Zafer Mahallesinde kurulan Pazartesi semt pazarını ziyaret eden Başkan Adayı Şenol Eroğlu, hem pazarcı esnafı hem de alış veriş yapan vatandaş ile buluşarak ayaküstü sohbet etti. Pozantı’nın gerekli olan projelerini kısa kısa vatandaşa anlatan Başkan Adayı Şenol Eroğlu projelerin gerçekleşmesi için vatandaştan destek istedi.

Pazar ziyareti sonrası alay esnafını da unutmayan Başkan Adayı Şenol Eroğlu, bütün esnafları tek tek gezerek sorun ve talepleri dinledi. Başkan Eroğlu, ben değil biz varız düsturuyla hizmet etmek için yola çıktık. Tüm vatandaşımızdan aldığımız sorun ve talepleri tek tek yazıyor kaydediyoruz. İnşallah göreve geldiğimizde vatandaşımızın isteklerini bir bir yerine getireceğiz dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*