BAŞKAN BAYSAL’IN ANNELER GÜNÜ MESAİSİ

Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Anneler günü münasebetiyle eşi Leyla Baysal’la birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek Anneler gününü kutladılar.

Öğleden sonra pazar mesaisini Şehit Annelerine ayıran Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Kamışlı mahallesinde Şehit Üsteğmen Muhammet Ali Demir, Aşçıbekirli Mahallesinde Şehit Zafer Sabancı, Yukarıbelemedik Mahallesinde Şehit Sefa İzbudak ve Zafer Mahallesinde Özel Harekât Polisi Şehit Erhan Konuk’un ailelerine ziyaret düzenleyerek şehit annelerin Anneler gününü kutladı.

Şehit anneleriyle dertleşen Başkan Baysal, sadece bir gün değil her zaman yanlarında olduklarını belirterek sorunlarını dinledi. Şehit Sefa İzbudak’ın annesi Teslime İzbudak yaşadığı evin koşullarının zor olduğunu belirterek Başkan Baysal’dan şartları daha iyi bir ev istedi. Başkan Baysal’da uygun bir yer tahsis edip çalışmaları yaptıktan sonra belediye adına bir ev yaptırma sözü verdi. Şehit annesi Teslime İzbudak’ın o anki mutluluğu ise adeta görülmeye değerdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*