BAŞKAN ÇAY KURMAYLARIYLA BİRLİKTE GECE GÜNDÜZ SAHA DA

Pozantı İttifakı oluşumuyla Yeniden Refah Partisinden aday olan Başkan Mustafa Çay, meclis üyesi adaylarıyla birlikte sahada omuz omuza seçim çalışması yapıyor.

Yaptıkları program ile çarşı esnafını, alay esnafını ve sanayi esnafını gezen Başkan Mustafa Çay ve meclis üyesi kurmayları, 31 Mart Yerel seçimlerde vatandaşları Başkan Mustafa Çay’ı desteklemeye davet ediyorlar.

GÖKBEZ AÇIK HAVA MİTİNGİ

Cumartesi günü saat 16.00’da Gökbez açık hava miting yapan Başkan Mustafa Çay, yaptığı çalışmaları ve yapacak olduğu projeleri anlatırken özellikle doğalgaz projesinin Gökbez Mahallesi’ne de getirmek için gerekli çabayı göstereceğini dile getirdi. Toplantıda Gökbezli vatandaşları dinleyen Başkan Çay, hemen ekiplerine talimat vererek gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

AKÇATEKİR VE BÜRÜCEK

Başkan Çay ve ekibi Pazar gününü de Akçatekir ve Bürücek Yaylasına ayırdı. Meclis üyesi ekibiyle birlikte Akçatekir Yaşam Park Restaurantta kahvaltıda buluşan Başkan Mustafa Çay, Akçatekirli esnafları tek tek ziyaret ederek 31 Mart seçimlerinde desteklerinin devamını istedi. Bürücek!te bulunan bekçiler ile de bir araya gelen Başkan Çay, talep ve sorunları dinledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*