BAŞKAN ÇAY’IN YENİ DÖNEM PROJESİ “HANIMELİ KAFE İLE GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIM EVİ”

Pozantı Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, yeni dönemde evli ve çalışan kadınları ilgilendiren “Kreş ve Gündüz Bakım Evi” projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

Belediye Başkanlığı sürecinde birçok projeye imza atarak Pozantılı’ların gönlünde taht kuran Başkan Mustafa Çay, yeni dönemde hayata geçireceği Kreş ve Gündüz Bakım Evi projesinin özellikle çalışan kadınların çok seveceğini dile getirdi.

Belediyenin Zafer Mahallesinde bulunan Hüma Hatun Kına ve Toplantı Evi ile Sebze ve Meyve Kurutma Merkezi bahçesine yapmayı düşündükleri kreş ve gündüz bakım evi için çeşitli örnek projelerinin ellerinde olduğunu belirten Başkan Mustafa Çay, “Bu projeyi yapınca özellikle dalında uzman 3 kişi personelimiz olarak çalışacak. Çalışan kadınlar çocuklarını gönül rahatlığı ile gündüz bakım evine bırakacak. Güvenlik önlemleri ve eşsiz yapısıyla çocuklar da burada olmaktan mutluluk duyacaklar.” Dedi.

HANIMELİ KAFE PROJESİ

Başkan Mustafa Çay’ın yine başka bir projesi olan Hanımeli Kafe projesi sadece ve sadece kadınları ilgilendirecek ve bu kafeye sadece kadınlar girebilecek. Kadınların kendilerini ifade edeceği bir yer olacak olan Hanımeli Kafe, kadınların birlikte olacakları ve beraber vakit geçireceği bir yer olacak.

Başkan Çay bu projeyle alakalı “Hanımeli Kafeyi de yine sebze meyve kurutma merkezimizin sol tarafında kalan bölgeye yapacağız ki Zafer Mahallesi artık kreşi ve gündüz bakım evi ile hanımeli kafesi ile yanında bulunan Şehit Kasım Hoca parkı ile daha da iyi olacak.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*