BAŞKAN DURMUŞ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Ak Parti Pozantı Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, arkadaşları tarafından doğum günü sürpriziyle karşılaştı.

8 Ağustos 1991 yılında doğan genç başkan, 26’ıncı yaş gününü her zaman birlikte olduğu, dertlerini ve sevinçlerini beraber yaşadığı arkadaşlarının sürpriz doğum günü etkinliğiyle kutladı.

Yapılan sürpriz karşısında mutluluğu adeta gözlerinden okunan Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş düşüncelerini şu satırlarla dile getirdi;

“Bugün bir yaş daha yaşlandım. Ömrümün bir yaprağı daha düştü dalından, şöyle dönüp bakıyorum da, bize kalan sadece güzel anılar ve güzel dostlar. Evet, ben iyi ki doğmuşum. Rabbimin verdiği her nefese şükür ama asıl siz iyi ki varsınız, iyi ki girmişsiniz hayatıma. Tabi ailem, canım kardeşlerim, canım annem, canım babam dünyanın en güzel nimeti sizsiniz benim için; bu yaşıma kadar hep yanımda olduğunuz için. Bazen sinirlerinizi çok zorlasam da hep sevdiğiniz için teşekkür ederim varlığınıza bin, yüz bin şükür. Rabbim bu yaşımın başlangıcıyla birlikte verdiğim kararların arkasında durabilme gücü versin bana, herkesin ve bir de benim kalbimizdeki tüm dilekler, dualar kabul olsun inşallah” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*