BAŞKAN MUSTAFA ÇAY ÜÇ PERSONELİ TAKDİRNAME İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğünde görev yapan 3 personeli takdirname ile ödüllendirdi.

Yaklaşık 1 haftadan beri Pozantı’daki yaşlı ve evde bakım hizmeti alması gereken vatandaşlara özverili bir şekilde çalışmaları, evlatların bile ana ve babalarına yapmadığı değeri gösterip insanlara olan şefkatli yaklaşımlarından dolayı Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü Evde Bakım Ekibi personellerinden Gizem Kurt, Ebru Kiriş ve Melisa Akcan’ı takdirname ile ödüllendirdi.

Makam odasında personellere takdirnamelerini veren Başkan Mustafa Çay “Adana Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Ekibi olarak Pozantı ilçemiz genelinde vermiş olduğunuz hizmetler esnasında ortaya koyduğunuz emek kadar, sevgi dolu insancıl yaklaşımınız, şefkatiniz, işinize olan bağlılık ve samimiyetiniz gözlemlerim doğrultusunda takdire değer bulunmuştur. Bu samimi çalışmanız ve iş ahlakınız nedeniyle takdirname ile taltif ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*