BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’A SÜRPRİZ KARŞILAMA

Pozantı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay’a Adana’daki aday tanıtım töreni dönüşü MHP’li gençler sürpriz bir karşılama yaptı.

MHP Genel Merkezi tarafından 3. Dönem Belediye Başkan Adayı gösterilen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, bugün Adana’da yapılan Cumhur İttifakı Adana Belediye Başkan Aday Tanıtım Töreni sonrasında Pozantı’ya dönen Başkan Çay’a ilçedeki MHP’li gençler tarafından Türk Bayraklı ve En Büyük Başkan Bizim Başkan sloganlı sürpriz bir karşılama yaptılar. Ailesiyle birlikte Adana’dan dönen Başkan Çay, Pozantı gişelerinde gençlerin yaptığı bu sürpriz karşılama sonrasında şaşkınlığını gizleyemezler mutluluğunu kendisine sürpriz yapan gençlere sarılarak gösterdi.

POZANTILI ÜNSAL VE EKİBİ DE YALNIZ BIRAKMADI

MHP’li gençlerin yaptığı bu sürpriz karşılamasına Pozantı’nın yerel sanatçısı olan Pozantılı Ünsal ve ekibi de yer alarak Keman, Darbuka ve Cümbüşle Türkiyem şarkısını çaldılar.

POZANTI’NIN ONURUNU HİÇ BİR ZAMAN YERE İNDİRMEYECEĞİZ

Kendisine yapılan karşılama sonrasında düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Çay, “ Pozantı’ya girerken bizi coşkuyla karşılayan Gönülleri ülkü dolu, Gönülleri memleket sevdası dolu güzel insanlara her şeyden önce teşekkür ediyorum. Çok zorlu şekilde birçok badireyi atlatarak Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin teveccühleriyle yeniden 3. Dönem Belediye Başkan Adayı olarak Ankara’da yapılan tanıtım töreni sonrasında bugünde 2. Kez Adana’da açıklandım. Rabbim bizleri onlara karşı mahcup etmesin. Bu yüreği sevgi dolu insanlara bizi mahcup etmesin. Bu zamana kadar Pozantı’nın onurunu hiç bir zaman yere indirmedik bundan sonrada indirmeyeceğim şeref ve namus sözü veriyorum. Teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*