Belediye Başkanı Mustafa Çay MHP adaylarına tam destek istedi

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından idrak ettiğimiz ilk Ramazan Bayramı münasebetiyle köy ve mahalle gezilerini yaparken, bir yandan da milletvekilliği seçimleri için MHP’nin adaylarına oy istedi.

 

Pozantı’nın Kamışlı, Aşçıbekirli ve Hamidiye köylerinde gerçekleşen düğün ve nişan merasimlerine de katılarak çiftlere mutluluklar dileyen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, burada da vatandaşlarla hem bayramlaştı hem de Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde ise MHP’nin adaylarına destek vermeleri yönünde çağrıda bulundu.

 

Yaptığı hizmetlerle Pozantılıların gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Mustafa Çay’ı büyük bir sevgi seli ile kucaklayan vatandaşlar sorun ve taleplerini de dile getirerek, çözüm istediler. Vatandaşların taleplerini yerinde bulan Başkan Çay, hemen Fen ve İmar İşleri Müdürünü telefonla arayarak, ivedilikle ilgilenilmesi talimatını verdi.

 

KAHVEHANEDE ÇAY İÇİP SOHBET ETTİ

Köy gezilerinde, kahvehanede vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Mustafa Çay, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a milletvekili seçimlerinde ise MHP adaylarına destek vermelerini istedi. Başkan Çay kendisini sıcak sevgiyle karşılayan vatandaşlara da teşekkür etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*